Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Ваучери в сайта

Какво означава ''ваучер''?

Ваучерът е документ, който всеки потребител получава в електронен вид в профила си, след като направи покупка през SvejiOferti.bg. За да използвате услугата, която сте закупили, разпечатайте ваучра и отидете с него на място при съответния търговец. Ваучерите съдържат два номера - номер на ваучера и секретен код. Секретният код е необходим за валидиране на ваучера, с което се удостоверява, че за него е било реално платено.

 

Нямам принтер, какво да направя?

Препоръчваме Ви да разпечатате ваучера и да отидете с него до обекта на търговеца, защото за някои оферти това е необходимо изискване. При положение, че не може да го разпечатате, запишете на хартиен лист номера и секретния код на ваучера и ги покажете на търговеца, за да валидира ваучера, а Вие да получите закупената стока или услуга.

 

Всеки ваучер, с който сте се сдобили е достъпен в електронен вид в личния Ви профил в SvejiOferti.bg, в страницата МОИТЕ ВАУЧЕРИ. Важно е да знаете, че при използването на ваучера не е задължителна легитимация с документ за самоличност и името, отбелязано на ваучера, не е необходимо да съвпада с името на човека, който го притежава.

 

Мога ли да подаря ваучер?

Да! При заявяване на ваучера отбележете, че желаете той да бъда подарък за Ваш приятел, необходимо е да въведете името и имейл адреса на този, за който е ваучера, за да му бъде изпратен, заедно с кратко съобщение, което може да му напишете!

 

ВАЖНО!

Спестените точки от ваучерите, които подарявате се натрупват във Вашата лична сметка!

 

Как да използвам закупен ваучер?

Ваучерът, издаден от SvejiOferti.bg, се предоставя директно на място при съответния търговец, за който е предназначен. Той ще има грижата да провери в нашата система дали този ваучер е реален.

 

Кога мога да използвам закупен ваучер?

В конкретните условия на всяка оферта е посочен периодът, в който може да използвате Вашия ваучер.