Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200
Изпращане на заявка за участие От заявката научаваме повече за Вашия бизнес и за идеята Ви за промо оферта.
Изпрати заявка

За Вашият бизнес

Вие развивате собствен бизнес?

Можем да си бъдем взаимно полезни! Рекламирайте Вашия бизнес пред клиенти от цяла България чрез SvejiOferti.bg.

 

SvejiOferti.bg е нов, различен, бързоразвиващ се сайт за дневни промо оферти,
който гарантира нови клиенти за Вашия бизнес!

 

КАКВО ПРАВИМ ЗА ВАС?

 

Рекламираме Вашия бизнес безплатно!

Ексклузивните отстъпки в SvejiOferti.bg! се предлагат в ограничен период от време. Това засилва интереса на клиентите и Ви гарантира увеличаване на клиентопотока.

 

Продаваме ваучери за Вашите стоки и услуги!

По време на ексклузивната промоция нашите потребители се превръщат във Ваши клиенти, които купуват електронни ваучери за Вашата услуга или стока и удостоверяват плащането пред Вас. Имате възможност да следите в реално време всички продажби.

 

Гарантираме Ви нови клиенти!

Всеки ден хиляди българи не само научават за Вас, но и предплащат за услугите Ви!

 

Гарантираме Ви коректно заплащане!

Голямата отстъпка, ограниченото време и изненадващата промоция предизвикват импулсивни решения, които гарантират високи продажби. Изплащаме Ви натрупаните авансово средства веднага, след като изтече периода на промотиране на офертата Ви, като задържим уговорения процент от размера им.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ?

Да определите условията за публикуване на оферта.

Единственото условие е, да осигурите на клиентите минимум 50% ексклузивна отстъпка. Отстъпката е инструмент за привличане на нови клиенти. По този иновативен начин на реклама, Вашият бизнес се популяризира, като се подсигурява максимално ефективен достъп на клиента до услугите Ви.

 

Как да участвате с оферта в SvejiOferti.bg?

Необходимо е да попълните заявка за участие, чрез която да научим повече за Вашия бизнес и идеята Ви за оферта. Важно е да посочите редовните и ексклузивните цени, които желаете да предложите на аудиторията ни.

След като нашия търговски отдел прегледа Вашата заявка, в рамките на 5 работни дни очаквайте наш търговски представител да се свърже с вас на посочените координати, за уточняване на условията по Вашата оферта и регламентирането нa партньорството ни.

 

Каква е комисионната на SvejiOferti.bg?

Конкретният размер на комисионната е гъвкав и се уточнява при среща с търговски представител на SvejiOferti.bg, след като изпратите заявка за участие.

 

Кога и как ще получите приходите от продажбата на вауери?

След като изтече периодът на промотиране на офертата Ви в SvejiOferti.bg, в срок от 7 работни дни получавате 100% от сумата по реализираните продажби, като ние се удържаме предварително уговорения процент от размера й.

 

Каква е продължителността на офертатa Ви в SvejiOferti.bg?

Периодът на промотиране, както и всички други детайли по офертата, ще бъдат уточнени, при среща с търговски представител на SvejiOferti.bg, след подаване на заявка за участие.

 

Колко време, след като пуснете заявка ще публикуваме офертата Ви?

Срокът за публикуване на оферта се определя индивидуално. Зависи както от конкретната оферта, така и от моментната натовареност на календара с планирани оферти в SvejiOferti.bg!.

 

Как следите клиентите, закупили ваучери за офертата Ви в SvejiOferti.bg?

При публикуване на Вашата оферта в SvejiOferti.bgm получавате достъп до партньорски панел, в който в реално време ще можете да следите детайлни статистики за Вашата оферта. Ще можете да изтеглите и пълен списък, с кодовете на закупените ваучери.

 

Как да проверявате валидността на ваучерите?

Всеки ваучер съдържа два кода - "Номер на ваучера", който се състои от четиринадесет символа, и "Секретен код", който се състои от осем символа. За по-голяма сигурност, след приключване на офертата, ние Ви даваме пълен списък с кодовете на всички закупени ваучери.,  за да може да ги следите. За да няма злоупотреби, Ви препоръчваме да правите онлайн справка на ваучерите, когато клиентът дойде при Вас, на http://svejioferti/check и веднага да ги маркирате като използвани.

 

Кой подготвя Вашата оферта?

SvejiOferti.bg разполага с екип от копирайтъри и  дизайнери, които подготвят Вашата оферта във вида, в който ще бъде публикувана. Нужно е само да предоставите текст, описващ Вашата услуга или продукт, и снимков материал. Ние ще се погрижим за останалото!