Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Ползи за Вашия бизнес

Безплатна реклама на Вашия бизнес - споделяне на риска

Всеки партньор, който публикува оферта в SvejiOferti.bg, получава възможността да рекламира безплатно своя бизнес сред аудиторията на сайта посредством директно позициониране на офертат в него, както и чрез ежедневно изпращане на "нюзлетър", с неговата оферта до всички регистрирани потребители.

 

Гарантирани нови клиенти

Вие представяте услугите си пред нови клиенти, които не само научават за Вас, но и предплащат за услугите Ви! Имате възможността да увеличите броя на своите регулярни клиенти, което има съществен резултат в дългосрочен аспект върху Вашия бизнес. Освен безплатна реклама и безрисково генериране на авансови средства с пускането на оферта в SvejiOferti.bg, партньорът гарантирано получава нови клиенти, които  ползват услугата или стоката, за която са заплатили, посещавайки неговите обекти!

 

Предварително плащане

Всеки партньор получава натрупаните авансово средства, в срок до 7 работни дни от приключване давността на продажба. Получавате 100% от сумата по реализираните продажби, като ние си удържаме уговорения процент от размера й.

 

Оптимизация на бизнеса

Вие имате възможност, чрез задаване на условия на офертата да оптимизирате своя бизнес и да пренасочите клиенти към слабо активните периоди. Това се явява средство за оптимизация на приходно-разходната част на Вашия бизнес и равномерно разпределение на реализирането на вече продадени стоки/ услуги.

 

Ако искате да предложите оферта, може да го направите от ТУК!