Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Вибрираща четка за зъби

24.99 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 27.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 7%
  • Спестяваш:
  • 2,01 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Вибрираща четка за зъби /
 Електрическа четка за зъби

Омръзна ли ви от обикновените и неефективни четки за зъби, които никога не успявят да ви осигурят нужното измиване? Вече имаме идеалното решение за вас! Представяме ви един уникален артикул, който ще ви донесе мечтаната здрава и красива усмивка- ултазвуковата електрическа четка за зъби! Стоматолозите не случайно я препоръчват!

Тя идеално почиства и избелва зъбите, използвайки 100% ултразвукова технология с до 84 милиона осцилации в минута. Това спомага за унищожаването на микробите и бактериите по зъбите до 12 мм под венците и в пародонталните джобове – там където обикновената четка за зъби и дори конецът не могат да достигнат.

Погрижете се за здравето на зъбите и венците с ултразвукова електрическа четка за зъби. Тя е ефикасен помощник в борбата с пародонталните болести, кървенето на венците и афтите. Само за няколко дена отстранява упоритите петна от кафе, чай, вино и никотин и ви осигурява блестяща усмивка, връщайки ви естествената белота на зъбите. Забравете за употребата на химични продукти за избелване, с които може да увредите емайла.

 

Ултразвуковата четка за зъби успено се бори с лошия дъх. Подходяща е за хора с импланти и ортодонски апарати и може да се използва дори от деца. Почиствате зъбите си без движение, без четкане и без болка. С ултразвуковата електрическа четка за зъбиняма нужда да използвате паста за зъби с абразивни частици. Тя ви е достатъчна за ефикасно почистване без да афектира и нарани емайла.

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти