Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Ръкавици против порязване ниво 5

12.90 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 22.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 41%
  • Спестяваш:
  • 9,1 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Ръкавици против порязване

 

Дори да сме прецизни и внимателни в рязането на месо, хляб, зеленчуци и други продукти, често се случва да се порежем. За да избегнете подобни неприятни и болезнени ситуации, предлагаме на вашето внимание един чудесен артикул за вашата кухненска работа- ръкавиците против рязана ниво 5!

Когато ги носите, ще можете да режете без притеснение дори с най-острите ножове. Защитните ръкавици са два броя в комплект и за двете ръце.

Размерът и е подходящ за ръце с големина до L размер. Този вид ръкавица е с пето ниво на защита против нараняване или порязване. Пето ниво на протекция трябва да се вземе в предвид, че е средно ниво, което не защитава ръцете на 100 %. Защитата е средно ниво и е при случайни леки удари от остриета. Ръкавиците са изключително удобни, не запарват и не ограничават движенията на ръцете.

Полезни са при обучение на начинаещи готвачи, кухненски работници при интензивно рязане, например студена кухня, филиране на меса, риба, обезкостяване на различни местни продукти.

Сбогувайте се с порезните рани и се наслаждавайте на приготвянето на вашите ястия с Ръкавици против порязване.

Освен в домакинството ръкавиците имат добро приложение и при работни дейности с метали, остро желязо, пренасяне на стъкла и др.

Сдобийте се с този артикул още сега и забравете за порязванията, неудобството и дисмомфорта! Вашият нов верен кухненски помощник ви очаква!
Ръкавици против порязване

 

 

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти