Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Уред за коремни преси

19.99 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 22.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 9%
  • Спестяваш:
  • 2,01 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Уред за коремни преси

 

Искате да ходите на фитнес и да стегнете корема си като намалите значително обиколката на талията си, но нямате нужното време? Имаме едно чудесно предложение за вас! Вече може да имате желната стегната и изваяна фигура и то направо от дома си!

     Представяме ви иновативния и компакетен уред за коремни преси! Той е малък, ефективен, лесно преносим и практичен.

     Може да бъде използван по всяко време и не заема излишно място!

     Принципа, на който работи е изключително опростен-залепва за всякакви подови повърхности с помощта на специален вакуум. Никога повече няма да ви се налага да молите ваши приятели или близки да захващат краката ви при коремни преси, тъй като този невероятен уред ще свърши всичко необходими за една успешна тренировка.

     Единственото, което трябва да направите е да го закрепите здраво за пода, да легнете на лежанката или килимчето за спорт и да сложите краката си под него като ги закрепите внимателно. Благодарение на вакуумното захващане, уреда ще издържи дори на най-силното напражение.

     Стига излишни разходки до фитнеса и безброй разходи! Кажете "сбогом" на това да сте винаги зависими от втори човек, за да можете да направите както трябва коремните си упражнения.

Пътят към плоския и стегнат корем е на една ръка разстояние. Поръчайте компактния уред за коремни преси още сега и се превърнете в успешен фитнес треньор на самия себе си!

Защото тренировката е здраве

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти