Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

МАСАЖИРАЩА СЕДАЛКА ЗА КОЛА И ОФИС СТОЛ

54.55 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 77.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 29%
  • Спестяваш:
  • 22,45 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

МАСАЖИРАЩА СЕДАЛКА ЗА КОЛА И ОФИС СТОЛ 12/220V

 

Масажираща седалка за кола и офис стол - Представяме Ви един прекрасен масажор за седалка на кола и офис стол, която е подходяща за употреба както в контакт 220 V, така и в запалката на кола на 12 V. Тя е подходяща за автомобил, а също така и за стол. С нея можете да се насладите на релаксиращ масаж, където и да се намирате, докато шофирате, на работното място или вкъщи. За да се чувствате комфортно при нейното използване, тя е направена от пяна и полиестер.

Тя е универслана и пасва на всички автомобилни седалки, дори и на тези със странични въздушни възглавници.


Нейната мощност е 40W. Тя е с предпазител 5А. Максималната температура, която поддържа е 50⁰с. За да извършва масаж е с вграден електромотор. Тази седалка има и дистанционно управление. 

Когато работното ви място е пред компютър или шофирате  без много физическо натоварване, то проблемите излизат бързо на яве. Липсата на движение обездвижва мускулите на тялото и води до трайни дългосрочни проблеми, които на пръв поглед не са видими.
 
Притежавайки този масажор за офис стол и седалка за кола който обхваша по голямата част от тялото Ви, определено ще раздвижите кръвта в тялото ви. Искаме или не, такива са времената, че движението вече е лукс който не винаги имаме време да си го позволим или пък просто ни домързява макар и да не си го признаваме :) .
 

Твоят нов масажор за седалка на кола или офис стол на добра цена и безкрай ползи. 

 

В комплекта са включени адаптер за контакт и 12V зарядно за кола​.

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти