Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Колагенова златна маска с 24 карата нано злато

12.99 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 22.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 41%
  • Спестяваш:
  • 9,01 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Маската е изработена от висококачествено съставки, които осигуряват дълготрайна хидратация, попълват фините линии, минимизират порите и успокояват зачервяванията. В резултат кожата е по-стегната и лицето е озарено. 
Маската се препоръчва за дехидратирана, уморена или засегната от слънцето кожа. Тази маска за лице постепенно ще се разтвори под температурата на тялото и ще проникне бързо в кожата, доставяйки хранителни вещества и влага където е необходимо. Дебелината на маската може да намалее от 2 mm да 1mm. Коефициент на усвояване на този продукт е повече от 98%.

Тъй като формулата се рафинира до един единствен прост протеин, той е почти напълно био-съвместим. Нашето тяло може да разпознае тази форма на колаген, и е малко вероятно някой да реагира на този естествен продукт. Той се отглежда от естествени парчета от растителен колаген, и се активира от температурата на тялото, микро-молекулата се влива с естествени хранителни вещества проникват в дермата, за да постигне удивителни резултати.

Ефекти от гел-маската

Охлаждащ ефект: Това явление се създава, когато гелът се изпарява от топлината от водата. Колкото по-висока степента на хидратация, по-добре охлаждащ ефект ще бъде.

Овлажняване: Тези маски съдържат голямо количество овлажняващи съставки (30%) и вода (55%) на разтворим във вода полимерен материал.

Намаляване на фините бръчки: 24-каратовото златно засилва способността на кожата да задържа влага и значително да намали появата на бръчки. Клиничните проучвания показват, че хиалуроновата киселина, съдържаща се в тези маски може да намали бръчките с до 60% само за 10 седмици.

Подобряване на възстановителните сили: при наблюдение на епидермиса с микроскоп след прилагането на маската, епидермиса изглежда по-устойчив на външни влияния и с повече блясък.

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти