Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Уред Гризачи Pest Reject НОВО ПОКОЛЕНИЕ

19.80 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 29.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 32%
  • Спестяваш:
  • 9,2 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Уморени сте от борбата с насекоми, гризачи и вредители? Най-новата технология за противодействие срещу вредители в момента е достъпна за вас, Pest Reject (Пест Риджект) - електронен уред за борба с вредители!!

Домът ви е пълен с насекоми, хлебарки и мишки? Това е ужасно! Но сега вече има решение на тези проблеми! Това е новият комбиниран електронен уред за борба с вредители Pest Reject (Пест Риджект)!

Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарки, плъхове и паяци. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че те ще напуснат дома ви завинаги!

Има и още нещо! Уредът срещу насекоми и вредители Pest Reject (Пест Риджект) притежава и ултразвукова технология, която премахва мухите и комарите. Pest Reject е най-добрият начин да се отървете от плъхове, хлебарки, мишки, паяци, търтеи, мухи, комари и всякакви насекоми.

Просто трябва да включите устройството Pest Reject (Пест Риджект) в контакта и това е всичко. Позволете на Pest Reject да защити къщата ви, цялия апартамент или промишлена сграда до 200 м2. Толкова е лесно!

юкомбинираният електронен уред срещу насекоми и борба с вредители Pest Reject е едно от най-ефективните устройства, предлагани на пазара, което ви предпазват от всички видове насекоми. Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семесйтвото ви. Не е необходима подмяна. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.

Pest Reject (Пест Риджект) е решението, което винаги сте търсели. С него защитавате до 200 м2 площ.

Условия на офертата

fff

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти