Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Уред за икономия на ТОК

14.80 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 24.80лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 40%
  • Спестяваш:
  • 10 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

УСТРОЙСТВО ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ИКОНОМИЯ НА ТОК

С него:

  • Пести ефективно електроенергия,
  • Намалява месечните сметки за ток с 10-30% (в зависимост от вида на включените устройства),
  • Удължава живота на вашите електроуреди,
  • Оптимизира натоварването на вашата ел.мрежа.Как работи:
Устройството използва нова технология за мониторинг и управление на фактора "мощност" в работата на електроуредите. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Напротив, удължава живота на уредите. Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение чрез акумулиране на енергия за период до 10 секунди, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа (вж.Диаграма на работа, приложена в края).

Устройството намалява реактивната мощност, която електроуредите обикновено консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.

Индуктивните консуматори (електрически мотори, трансформатори и др.) консумират реактивна енергия, докато капацитивните консуматори произвеждат реактивна енергия. На практика с използването на устройството се елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата, а такава се доставя от кондензаторите в самото устройство.

Крайният ефект от работата на устройството е икономия на електричество и осигуряване на по-дълъг живот на Вашите електроуреди.

Приложение:
Устройството е предназначено за стабилизиране на един електрически кръг в апартамент, офис, ресторант, малък хотел или производствено помещение с мощност на включените консуматори до 19 kW. При по-голяма мощност на консуматорите се включват реципрочен брой устройства, например за мощности от 19kW до 38 kW - 2 устройства и т.н. За трифазни мрежи - включват се 3 устройства (на всяка фаза по едно).

Устройството е особено ефективно за уреди с електрически мотори - климатици (без инверторните, които пестят електроенергия на подобен принцип), хладилници и хладилни витрини, перални, миялни, прахосмукачки, шивашки и др.електрически машини и производствени съоръжения, компютри, луминесцентно осветление.

Едно устройство изплаща цената си от един до няколко месеца, след което ще печелите от него години наред.

От къде е:
Устройството е по технология от Германия и се изработва от водещ производител в сферата на енергоспестяващите технологии в Китай.

Продуктът е добре познат в Западна Европа.
Имаме референции за него от вносители в Испания, Франция, UK и Германия. 
Притежава СЕ сертификат за качество и безопасност.

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти