Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Уред за Борба с Насекоми и Гризачи + Пестене на Енергия 2в1

14.50 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 38.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 62%
  • Спестяваш:
  • 23,5 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Номер 1 Продукт на Годината!
 

 


Уред за Борба с Насекоми и Гризачи + Пестене на Енергия 2в1

Power Factor Saver Pestrepeller

Нова 2в1 супер технология - пести енергия и прогонва гризачи, хлебарки и насекоми.

 

Дори мечтали ли сте някога за нещо подобно...! Един Уред и Два Мощни Трика за вашия уют, спокойствие и сигурност.
Уред за пестене на Енергия с до 30% и Ефективно прогонване на всички неканени нашественици.

 

Обявете се още СЕГА против всички:

Против Хлебарки;
Против мравки;
Против гризачи;
Против мишки;
Против насекоми;
Против плъхове

 

Иновативна технология, която ще запази дома ви свободен от вредители!

И точно, когато решите, че притежавате най-добрия уред на света. И когато няма какво повече да желаете от него... Power Factor Saver отново ще ви изненада.
Само че този път със СМЕТКИТЕ ЗА ТОК! Защото вече има начин да ги намалите! И то по напълно законен начин. От вас се иска само едно - да включите един вълшебен уред в един от вашите контакти. И сметката ви вече ще бъде различна!
Oсобено ефективен при климатици, хладилни витрини, хладилници, уреди и машини с електромотори!

 

Електромагнитния уред за пестене на енергия и за борба с гризачи, хлебарки и насекоми осигурява защита като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 20 kHz - 65 kHz и същевременно е уред за пестене на електроенергия в къщи до 30 %.

 

 

 


Стабилизира захранващото напрежение и намалява вероятността от прегряване на електрическата мрежа, подобрява ефективността и фактора на мощността. Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа като собствената му консумация е около 1W. Невероятно, нали?

Подходящ за къщи, складове, магазини, ресторанти и др.

Честотата на излъчвания сигнал на уреда се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и по този начин се гарантира ефективността на уреда.

Уреда e ефективен в помещения от 50 до 80кв.м. За по- големи помещения ще са необходими няколко уреда. Ефектът му на уред за борба с гризачи и насекоми се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите.

По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване на уреда се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че благодарение на уреда 2 в 1 те няма да останат постоянно на територията обхваната от ултразвуковия сигнал на уреда. Електромагнитния уред за пестене на енергия и за борба с гризачи, хлебарки и насекоми трябва да остане включен непрекъснато. Надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.

 

Технически параметри:

 

Пести електроенергия до 30%;
Работно напрежение 220V;
Работна честота 50-60Hz;
Собствена консумация 1W;
Обхват на действие 50- 80 кв.м;
Работна температурна среда 0- 40 оС;
Уредът е безопасен за домашни любимци, с изключение на хамстери и други гризачи.

Безопасен е за деца и електрониката!

Да не се използва във влажна среда!

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти