Вече сме 7960
отбор свежари!
0894 833 200

Щипка потив Хъркане - нова

14.90 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 29.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 49%
  • Спестяваш:
  • 14,1 лв.
Поръчка без регистрация
1
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Щипка за нос Против Хъркане, която ограничава въздушния поток по време на сън e радикално нов лек за хъркането.

Естествен метод за премахване на хъркането без химични вещества, лекарства или операции.

Най-накрая е намено естествено решение, което напълно го премахва! Това е малка Полу-силиконова щипка, която носите, докато спите. В краищата си има две пъпчици, които стимулират нервните окончания на носа, за да могат ноздрите да се отварят правилно, докато спите. Разширяването на ноздрите осигурява спокойно дишане през носа, при което езикът не се отпуска и свлича в гърлото.

Резултатът е спокоен сън, без хъркане и задушаване, освен това ще се чувствате отпочинали през целия ден! Последният ХИТ в света – щипка, която премахва проблема, това е средството, с което хиляди хора ВЕДНАГА са спрели да хъркат и са премахнали проблемите, които предизвиква хъркането: от често събуждане заради силните звуци до сериозни нарушения на съня.

Когато заспиваме, мускулите на дихателните пътища се отпускат. Но при хора със сънна апнея, меките тъкани се отпускат напълно, което спира дишането в продължение на десет секунди, което нарушава дишането. Едино от тях е “езикът” той се отпуска и свлича в гърлото а  това води до спиране на дишането за кратко време, което предизвиква заболяване на сърцето или проблеми с  кръвоносната система.

 Какво да направя, когато партньорът ми хърка?

Не винаги може да се повлияе, но последиците могат да се преодолеят. Когато интензитетът на звука не е голям, този постоянен шум се толерира от нормално спящия човек: ако сънят ви е повърхностен и хъркането на партньора ви буди и съкращава вашето време за сън. Това често е за сметка на по-високото качество на саняви.

Ако си лягате по различно време, съществува възможност да спите дълбоко, когато се проявят иначе смущаващите ви звуци.

По-силните звуци могат значително да се отслабят с помощта на “тапи за уши”. По законите на физиката, силата на звука отслабва пропорционално на квадрата на разстоянието – отделна стая за сън е разумно решение.

Има и други решения разбирасе….

Когато посетите Вашия лекуващ лекар той вероятно ще Ви предложи два избора:

1. Хирургична манипулация. Операциите са успешни само при половината от пациентите. Да не говорим, че ще ви се наложи да изживеете чудовищни мъки и болка!
2. Закупуване и използване на кислородна машина. Тези устройства спират вашето хъркане. Проблема е че трябва всяка нощ да носите маска, която подава кислород. Това със сигурност ще е доста неприятно и дискомфортно. Много от притежателите на подобни машини спират да ги използват след по- малко от година. Ще добавя и един съществен факт, който важи и за двата метода…

Цената им е направо безбожна, а в същото време нямате никаква гаранция, че ще спрете Вашето хъркане!

Най-накрая, можем да ви представим едно ленсо решение!

Едно революционно приспособление! Открийте как можете да си осигурите един пълноценен сън, който не сте имали от години! С това удивително постижение на съвременната наука съчетано с акупресурни точки!

Премахнете хъркането завинаги без скъпоструващи и болезнени операции!

Без медикаменти, без дълги и мъчителни процедури!
Преоткрийте Вашия пълноценен сън!

Почувствайте се бодри и отпочинали!
Насладете се на безценните предимства от Вашия здравословен сън!

Без химикали!
Без лекарства!
Без сложни и объркващи уреди!

Омръзна ли Ви?

Решете Вашия проблем сега, лесно и завинаги!

Условия на офертата

Доставката се извършва с кириерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС  .

Имате възможност за избор , до офис на ЕКОНТ или до Ваш Адрес. Цените са както следва:

До ОФИС на Еконт - 3.70 лв .
До Ваш Адрес - 5.70 лв

Предоставено от Уеб Сейлс ЕООД

За контакти